×

Регистрация

Информация профиля

Данные авторизации

или авторизация

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Политика конфидециальности

Персональные данные

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги, в тому числі шляхом кредитування. Не заперечую щодо перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з’ясування відомостей, які стосуються виконання мною взятих на себе зобов’язань по договорам (в т.ч. кредитним), у випадку наявності таких, тим самим розуміючи, що об’єм інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з’ясування якої буде такою, яка буде повною та достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності, у випадку її необхідності. Я також погоджуюсь з тим, що володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи. Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту VostokBaby.net при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: office@vostokbaby.net

Яку інформацію ми збираємо

Ми можемо сбирати наступну інформацію:

  • ім'я
  • контактна информація - номер телефону, e-mail, тощо
  • адреса
  • інша інформація стасовно покупця необхідна при оформленні заказу

Повний перелік List of cookies we collect ви можете отримати тут.

Для чого ми обробляємо персональні дані

Ми вимагаємо цю інформацію, щоб зрозуміти ваші потреби і надати вам кращий сервіс, і, зокрема, з таких причин:

  • Внутрішній облік.
  • Ми можемо використовувати інформацію для поліпшення наших продуктів і послуг.
  • Ми можемо періодично відправляти рекламні повідомлення про нові продукти, спеціальні пропозиції або іншу інформації, яку ми думаємо, що ви можете знайти цікавою, використовуючи адресу електронної пошти, яку ви надали.
  • Час від часу ми також можемо використовувати вашу інформацію, щоб зв'язатися з Вами з метою дослідження ринку. Ми можемо зв'язатися з вами по електронній пошті, по телефону, факсом або електронною поштою. Ми можемо використовувати інформацію, щоб налаштувати веб-сайт відповідно до ваших інтересів.

Безпека

Ми прагнемо до того, що ваша інформація знаходиться в безпеці. З метою запобігання несанкціонованому доступу або розкриття, ми ввели фізичні, електронні та управлінські процедури для захисту та забезпечення безпеки інформації, яку ми збираємо на сайті.

Що таке Cookies

Ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт VostokBaby.net безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту VostokBaby.net , і ми рекомендуємо Вам залишати їх вімкненими.

Links на інші сайти

Наш сайт може містити посилання на інші сайти, що представляють інтерес. Однак, як тільки ви використовували ці посилання щоб покинути наш сайт, слід мати на увазі, що ми не маємо ніякого контролю над іншим веб-сайтом. Тому ми не можемо нести відповідальність за захист і конфіденційність будь-якої інформації, яку ви надаєте в той час як відвідуєте такі сайти і такі сайти не регулюються цієї декларації про конфіденційність. Ви повинні проявляти обережність і подивитися на стан про конфіденційність, що застосовуються до веб-сайт про який йде мова.

Управління вашої особистої інформації

Ви можете обмежити збір або використання вашої особистої інформації наступними способами:

  • всякий раз, коли вас просять заповнити форму на сайті, зверніть увагу на поле, яке ви можете натиснути, щоб вказати що ви не хочете, щоб інформація, буде використовуватися будь-ким для цілей прямого маркетингу
  • якщо ви раніше погодилися нам використовувати вашу особисту інформацію для цілей прямого маркетингу, ви можете змінити своє рішення в будь-який час в письмовому вигляді або електронною поштою нам за адресою office@vostokbaby.net

Ми не будемо продавати, поширювати або здавати в оренду вашу особисту інформацію третім особам, якщо у нас немає вашого дозволу або за законом зобов'язані це зробити. Ми можемо використовувати вашу персональну інформацію, щоб послати Вам рекламну інформацію про третіх осіб, яку ми думаємо, ви можете знайти цікавою, якщо ви повідомите нам, що ви хочете, щоб це відбулося.

Ви можете запитати подробиці особистої інформації, яку ми про вас маємо відповідно до Закону про захист даних 1998 року. Якщо ви хочете копію інформації, що зберігається на вас, будь ласка, напишіть г. Харьков переулок Пластичный 17-а.

Якщо ви вважаєте, що будь-яка інформація, яку ми проводимо на вас невірна або неповна, будь ласка, напишіть нам по електронній пошті якомога швидше, за вказаною вище адресою. Ми швидко виправимо будь-яку інформацію, знайдену невірною.

Список cookies

У таблиці нижче перераховані cookies ми збираємо і яку інформацію вони зберігають.

COOKIE name COOKIE Description
CART The association with your shopping cart.
CATEGORY_INFO Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.
[profiler]
Memory usage: real: 15466496, emalloc: 14876616
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem